Okulumuz Hakkında

Kozlu Ortaokulu
Kozlu Köyü Ortaokulu Kağızman / KARS
05345544281
0
https://kozlukoyuortaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Çağdaşlığın, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirerek bir arada yaşamanın en güzel örneği olacağız.

BAŞARILAR

“Başarının altın anahtarı çalışmaktan zevk almaktır…” Kozlu Köyü Ortaokulunda başarı rastlantılara bırakılmaz. Her şey belli bir plan ve program doğrultusunda yapılır. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına göre çoklu zekâ teknikleri uygulanır. Öğrenciye göre ödev, çalışma planı ve takviye dersler verilir. Kozlu Köyü Ortaokulunun deneyimli, dinamik ve çağdaş öğretmenleri için her öğrenci ayrı bir sorumluluk alanıdır. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren başarılı olmayı alışkanlık haline getirmeleri okulumuzun en büyük misyonlarındandır.
Öğretmen :7
Öğrenci :39
Derslik :4
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Öğretim Şekli

Tekli Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 - 02:40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Sobalı (kömür-odun)

Servis Bilgisi

Okulumuza öğretmenler tarafından tutulan köy servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.

Bağlantı

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kağızman´a 25 km - Kars´a 69 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

3/5 köy

Kontenjan Bilgileri

okulumuzun 6 branş öğretmeni bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları